FC Horst Ermelo klopt bijna koploper Duno uit Doorwerth

FC Horst heeft zaterdag 28 november de thuiswedstrijd tegen koploper Duno D met 0-1 verloren. De Ermelose tweedeklasser blijft staan op de vijfde plaats van de ranglijst met 18 punten uit 11 duels. De ambiteuze ploeg uit Doorwerth liet voor rust zien de terechte koploper te zijn in de tweede klasse G.

In de 18e minuut opende Duno de score. Na een corner van FC Horst volgde een snelle counter van de gasten, die doeltreffend werd afgerond door de regelmatig ongrijpbare spits Carlos dos Santos. De gasten waren in de eerste helft duidelijk beter en met een 0-1 achterstand bij rust mocht de thuisploeg niet eens klagen.

In de tweede helft tapte FC Horst uit een ander vaatje. Met veel inzet werd waar mogelijk de aanval gezocht, maar de bezoeker bleven gevaarlijk met counters. Een vrije trap van Ricardo Vliek even buiten het strafschopgebied werd goed gepakt door Duno-keeper Ruben de Witt.

De doelman was eveneens attent bij een gevaarlijke indraaiende bal van Anne van den Os en een vrije trap van Samir Hadou. Aan de andere kant kwam FC Horst goed weg, toen de bal buiten bereik van doelman Valentijn Wellenberg op de paal belandde. In een spannende slotfase bleef Duno overeind.

FC Horst gaat komende zaterdag op bezoek bij Blauw Geel’55. De ploeg uit Ede verloor afgelopen zaterdag met 3-2 van VVOP en staat nu met 17 punten uit 11 wedstrijden op de zevende plaats van de ranglijst.

Banner De Schout van Ermel 300 x 125

Reacties

Cookieinstellingen