EFC’58 Ermelo wint kraker tegen Stroe

EFC’58 heeft de kraker tegen Stroe met 1-3 gewonnen en houdt aansluiting met de kop van de ranglijst. De Ermelose derdeklasser staat met 18 punten uit 11 duels op de vijfde plaats met slechts twee punten achterstand op de nummer 2 van de ranglijst.

De ploeg van trainer Hartenberg had wat recht te zetten, nadat het vorig seizoen uit bij Stroe werd afgedroogd. Na een gelijkopgaand eerste half uur kreeg EFC meer grip op de wedstrijd en opende in de 35e minuut de score. Erwin Westerbroek bereikte Gerjan Visser, die met een uitstekend schot Stroe-doelman Herman Oskam kansloos liet: 0-1. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft vielen er lang amper uitgespeelde kansen te noteren. Dat duurde tot de 67e minuut, alvorens Paul van Prehn een fraaie individuele actie doeltreffend afrondde. Met 0-2 leek de wedstrijd gespeeld. Vijf minuten voor tijd was de spanning echter volledig terug na de 1-2 van Axel Lensen, die vorig seizoen maar liefst vijfmaal scoorde tegen EFC.

Nog in diezelfde minuut viel wel de beslissing, toen spits Erik Prins uit een voorzet van Paul van Prehn de 1-3 binnen tikte.

EFC’58 speelt komende zaterdag de derby tegen Rood Wit’58. De ploeg uit Putten won de thuiswedstrijd tegen ESC met 2-0, maar staat nog wel met 11 punten uit 11 duels op de voorlaatste plaats.

banner-de-haarstudio

Reacties

Cookieinstellingen