Oliebollen? Die scoor je bij EFC’58 Ermelo

EFC’58 hoopt op Oudjaarsdag te scoren met de verkoop van heerlijke oliebollen. De opbrengst is net als van de onlangs gehouden sponsorloop en veiling voor de jeugd van de Ermelose voetbalvereniging, met als uiteindelijk doel de aanleg van een Pannaveld.

De bekende streekbakker Schreuder, met vestigingen in Putten, Uddel, Apeldoorn en Harderwijk bakt de oliebollen en zorgt ervoor dat deze een paar uur later bij EFC te verkrijgen zijn; verser en lekkerder kan het natuurlijk niet.

De oliebollen zijn verkrijgbaar met- en zonder krenten. De minimale afname is 10 stuks. Men kan het aantal gewenste oliebollen tijdens trainings- en wedstrijddagen via een bestelformulier opgeven. Het kan ook telefonisch via nummer 551436 , of via e-mailadres oliebollen@efc58.nl.

Men moet daarbij het aantal oliebollen (met of zonder krenten) en naam / adres opgeven, zodat de bestelling klaargemaakt kan worden. Er wordt verzocht tijdig te bestellen, zodat de bakker de juiste hoeveelheid beslag kan bereiden en de organisatie kan inschatten hoeveel vrijwilligers er nodig zijn op Oudejaarsdag.

De oliebollen kosten 6 euro per 10 stuks en kunnen donderdag op 31 december tussen 10.30 en 14.00 uur worden afgehaald bij EFC’58 op sportpark de Zanderij, Oude Telgterweg 205 te Ermelo. Voor vragen of speciale wensen kan een mail gestuurd naar oliebollen@efc58.nl.

Reacties

Cookieinstellingen