Reserves DVS’33 Ermelo verliezen geflatteerd van hoofdklasser SDCP

Anders dan de 1-5 eindstand doet vermoeden, heeft het tweede team van DVS’33 Ermelo uitstekend tegenstand geboden aan hoofdklasser SDCP. De thuisploeg ging pas door de knieën, nadat de scheidsrechter in de tweede helft een dubieuze strafschop had toegekend aan de Puttenaren.

De ploeg van de Ermelose trainer Bert van Hunestijn kwam al in de 4e minuut op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Rocco Keizer. DVS 2 kwam goed terug en in de 13e minuut scoorde Ton van Staden uit een corner de 1-1 gelijkmaker.

De Ermelose ploeg had in het vervolg van de eerste helft de beste kansen om op voorsprong te komen, maar Jordi Grovenstijn raakte de paal en Lars van de Wetering schoot rakelings naast. Acht minuten na rust leverde een beslissing van scheidsrechter Huis in ’t Veld veel discussie op.

DVS’er Floris Groenewold leek de bal op de borst de krijgen, maar de leidsman zag er een handsbal in en legde de bal op de stip. Justin van Groen pakte het cadeautje dankbaar uit en scoorde vanaf 11 meter 1-2 voor SDCP. Toen de doelpuntenmaker in de 63e minuut opnieuw een strafschop benutte, was bij de stand 1-3 het Ermelose verzet gebroken.

Een minuut later besliste Rocco Keizer met de 1-4 het duel definitief. In de 78e minuut bepaalde Quincy v.d. Leuv de eindstand op 1-5. De ‘reserves’ van DVS 2 hadden hoofdklasser SDC Putten uitstekend partij geboden en konden het veld met opgeheven hoofd verlaten.

Banner Pitch & Putt

Reacties

Cookieinstellingen