Dames Pauwervoll Ermelo zetten zegereeks voort

Het eerste damesteam van Pauwervoll zet de zegereeks voortgezet. Afgelopen donderdag werd het derde damesteam van het Elburgse EVV met 4-0 verslagen. De wedstrijd begon een half uur later door de voorafgaande vijfsetter van het heren 1 team van Pauwervoll.

In de eerste set leek EVV erg on de indruk van de opslagdruk van de thuisploeg. Alle Ermelose volleybalsters speelden ontspannen en ondanks het feit dat de pass niet altijd zuiver was, kon Pauwervoll mooie aanvallen opbouwen en werd de set met 25-10 gewonnen. In de tweede set zette de Ermelose ploeg het goede spel door.

Coach Willem van Otterloo wisselde regelmatig, waardoor alle speelsters zich sterk konden manifesteren. EVV werd iets alerter en zorgde voor meer rally’s. Pauwervoll bleek echter nog steeds een maatje te groot en won de tweede set met 25-14. Ook de derde set liet de thuisploeg goed en stabiel spel zien, ondanks het harde werken van de gasten.

Pauwervoll bleef alert spelen en maakte weinig fouten, waardoor de derde set met 25-10 werd gewonnen. De vierde set lieten de gasten een aantal mooie aanvallen zien en werd er goed geserveerd. Toch wisten de Ermelose dames, onder aanmoediging van het heren 1 team zonder al teveel moeite een 25-14 setwinst te realiseren.

Pauwervoll blijft bovenin meedraaien en is in de race voor het kampioenschap. Na een rustperiode van twee weken staat op donderdag 10 december de confrontatie tegen de directe concurrent NVC op het programma. De wedstrijd in sporthal Corlaer te Nijkerk begint om 20.30 uur.

Banner Moda Donna 300 X 250

Reacties

Cookieinstellingen