DVS’33 Ermelo speelt gelijk in doelpuntenfestival

In een boeiend voetbalgevecht heeft DVS’33 Ermelo zaterdag 14 november in Veenendaal met 3-3 gelijk gespeeld tegen GVVV. De Ermelose Topklasser steeg naar de elfde plaats met 14 punten uit 12 duels en heeft slechts één punt achterstand op de nummer 7 van de ranglijst.

DVS begon flitsend aan de wedstrijd, want in de 2e minuut opende Kai Velda met een geweldig knal van afstand de score: 0-1. De gasten hadden voor rust het beste van het spel, maar moesten toch toezien, dat GVVV in de 39e minuut langszij kwam.

Doelpuntenmaker was de de 41-jarige Dennis van Meegdenburg, die daarmee de oudst, scorende speler in de geschiedenis van de Topklasse is. In de tweede helft leverde GVVV veel strijd en maakte het DVS moeilijk. In het laatste kwart van de wedstrijd vielen er maar liefst vier doelpunten.

In de 73e minuut kwam de thuisploeg verdiend op een 2-1 voorsprong door een doelpunt van Danny de Leeuw. DVS boog de achterstand binnen vijf minuten om in een 2-3 voorsprong door doelpunten van Ali Akla in de 75e minuut en Mike Ahrens in de 83e minuut. De Ermelose vreugde was echter van korte duur, want twee minuten later bepaalde Olivier Pilon de eindstand op 3-3.

DVS’33 speelt komende zaterdag in de tweede ronde van het districtsbekertoernooi tegen eersteklasser Go Ahead Kampen. Het tweede team van DVS speelt in hetzelfde toernooi tegen hoofdklasser SDC Putten. Beide wedstrijden worden gespeeld op het eigen sportpark en beginnen om 14.30 uur.

Reacties

Cookieinstellingen