Dames Pauwervoll Ermelo winnen ruim van Hellas Nunspeet

Het eerste damesteam van Pauwervoll heeft met 4-0 gewonnen van Hellas D1 uit Nunspeet. De beide ploegen speelden vanaf het begin goed en gedreven, waardoor het een leuke wedstrijd werd. In een gelijkopgaande strijd wisten de Ermelose volleybalsters de kwaliteiten beter te benutten en wonnen de eerste set met 25-19.

Ook in de tweede set moest Pauwervoll hard werken tegen Hellas, dat veel doorzettingsvermogen toonde, maar er werd wel zonder al te veel problemen met 25-17 gewonnen. In de derde set was de vorm helemaal weg bij de Ermeloërs. Mede door een sterke opslagserie van Hellas liep de achterstand van Pauwervoll al snel op tot 6-16.

Na een time-out ging het weer lopen bij de thuisploeg. Met een sterke opslagserie van Linda van Norden bij een setstand van 19-24 konden de Ermelosen langszij komen. Aan beide kanten werd voor elk punt gevochten en Pauwervoll trok met een 30-28 setwinst alsnog aan het langste eind.

Hellas begon ook scherp aan de vierde set, maar de Ermelose volleybalsters lieten zich niet weer verrassen door de sterke opslag en wonnen de laatste set met 25-21. Het was de derde vijfpunter op rij voor Pauwervoll D1.

  • Vrijdag 13 november spelen de dames in Lelystad tegen Volta D1; aanvang 19.30 uur.

45EN PenP

Reacties

Cookieinstellingen