Jeugd EFC’58 Ermelo loopt 2400 euro bij elkaar voor Pannaveld

Voetbalvereniging EFC’58 wil heel erg graag een Pannaveld. Vandaag, zaterdag 7 november, trapte de jeugd met een sponsorloop de reeks van activiteiten af die 15000 euro moet opleveren om het Pannaveld te bekostigen.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

Waar bambino’s tot en met de D-jeugd voortvarend van start gingen met hun rondjes om het hoofdveld, werden de laatste meters sjokkend afgelegd. Het viel immers ook niet mee om het vuur uit de voetbalschoenen te rennen nadat ze eerst al hun energie hadden gestopt in de eerder gespeelde voetbalwedstrijden. Gelukkig schreeuwden veel ouders, vrijwilligers tot oud-voorzitter Jan Peet de voetbaljeugd over de streep. De opbrengst van de sponsorloop liegt er niet om. Er werd maar liefst 2400 euro bij elkaar gerend, waarmee het Pannaveld al een stukje dichter in de buurt komt.

De oudere voetbaljeugd gaat zelfs acties op touw zetten om hun bijdrage te leveren aan het Pannaveld. Daarnaast wordt onder leiding van een veilingmeester om 17.30 uur een veiling met spraakmakende kavels gehouden. Als alles meezit harkt EFC’58 nog dit seizoen het benodigde geld bij elkaar zodat het Pannaveld voor de bouwvakvakantie kan worden aangelegd. Om alle betrokkenen blijvend te motiveren is de Ermelose voetbalvereniging is van plan een geldbarometer te plaatsen.

Banner TexSaloon

Reacties

Cookieinstellingen