Synchroonzwemsters ZEW Ermelo scoren 2 medailles!

Zaterdag 31 oktober zwommen de synchroonzwemsters van ZEW hun eerste figurenwedstrijd van dit seizoen in Zwembad ‘de Vrolijkheid’ in Zwolle. ZEW Ermelo deed aan vijf categorieën mee.

In Categorie 2 behaalde Jamilla Kuiper een zilveren medaille, een geweldige prestatie. In Categorie Age 1 eindigde Karlijn van de Kolk (uit Harderwijk )als derde wat haar een bronzen plak opleverde. In dezelfde categorie werd Ilyana Guliker 16e. Beide zwemsters zwommen voor de eerste keer mee in deze categorie.

In het grote deelnemersveld Age 2 eindigde Sofieke Karssen (uit Harderwijk) op een mooie 11e plaats in het klassement.

In de categorie Junior haalde Marilou de Gans een 9e, Esther van der Deijl werd 13e, Jildou Harder werd 23e en Sofieke Karssen eindigde op de 35e plaats.

Ook in de hoogste categorie Senior werd door ZEW gezwommen. Marilou de Gans en de in deze categorie debuterende Esther van der Deijl presteerde verdienstelijk met een 14e en 20e plaats.

Karlijn van de Kolk, Ilyana Guliker en Esther van der Deijl zwommen voor het eerst mee in een hogere categorie. Zij behaalden alle drie het minimum aantal punten, waarvoor zij een diploma ontvingen. Verder is door een aantal zwemsters de limiet gehaald, zodat er later in het jaar mogelijk meegedaan kan worden met de ‘synchrobeat’ of het Nederlands Kampioenschap.

  • De volgende figurenwedstrijd staat 21 november op het programma, dan in Heerenveen.

Banner Vakschilders Ermelo

Reacties

Cookieinstellingen