EFC’58 Ermelo voert actie voor Pannaveld

Bij EFC’58 worden er de komende tijd allerlei activiteiten gehouden met als doel geld te generen voor de aanleg van een fraai Pannaveld voor de eigen jeugd.

Zaterdag 7 november wordt een sponsorloop gehouden waar de jeugd, van de Bambino’s tot en met de D jeugd aan deelneemt op sportpark De Zanderij.

Het belooft een drukke en gezellige boel te worden bij de ‘loop’, want natuurlijk worden de deelnemers door trotse familieleden aangemoedigd zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen. De sponsorloop begint om 13.00 uur op sportpark ‘De Zanderij.

EFC 2 speelt komende zaterdag om 12.00 uur een thuiswedstrijd tegen DTS Ede, gevolgd door de hoofdmacht van EFC, die speelt tegen ESC uit Elburg. De mannen van hoofdtrainer Paul Hartenberg en diens assitent Ruben Hoogenberg staan na de 2-5 uitzege bij AGOVV op de derde plaats. Aanvang 14.30 uur; de entree is gratis.

Na de wedstrijd van het eerste elftal wordt, onder leiding van een veilingmeester, om 17.30 uur een veiling gehouden ten bate van een Pannaveld voor de jeugd van EFC’58. Sponsors en leden hebben ervoor gezorgd dat er geboden kan worden op fantastische kavels; van schoonheidsbehandelingen tot massages, van scheer- en knipbeurten tot tatoeages, van 100% ganzendons dekbedden tot het laten schilderen van je voordeur, van drankpakketten tot kortingsbonnen voor een weekend Center Parcs.

En wat te denken van een weekend een luxe Skoda om daarna je eigen auto weer als nieuw op te halen, een weekend in een heuse BMW cabrio, het ECO laten schilderen van je voordeur of een CV-combiketel Hoog rendement inclusief installatiekosten.

40EN Haarstudio1

Reacties

Cookieinstellingen