Dindoa Ermelo grossiert in speldjes voor langdurige lidmaatschappen

Tijdens de ledenvergadering van Dindoa is Titia Wagenaar tot ere-lid benoemd van de korfbalvereniging vanwege haar 50-jarig lidmaatschap.

Zij was jarenlang actief als wedstrijdsecretaresse en is nog steeds langs de lijn te vinden bij de wedstrijden van kinderen en kleinkinderen.

In diezelfde vergadering kregen Daniƫl de Bruijne en Marnix Jonker het speldje van 25-jarig lidmaatschap opgespeld. Afscheid werd genomen van Marijke Jonker van Lenthe. Na negen jaar in het bestuur te hebben gezeten, stopt zij met haar werkzaamheden als secretaris.

Daarvoor was zij verantwoordelijk voor de Public Relations voor de vereniging. Dindoa-voorzitter Gert de With was blij als haar opvolger Edith Foppen te kunnen presenteren als nieuw bestuurslid. De activiteitenbeker van Dindoa ging naar de organisatoren van de grandioze jubileumweek.

De activiteitencommisie realiseerde begin september een spetterende feestweek met enorm gevarieerde activiteiten. Met korfbalclinics voor alle jeugdleden, een high tea voor de groep Sport Overdag, een spelcircuit en een grootse feestavond werd bij Dindoa het 50-jarig bestaan waardig herdacht.

De commissie bestond uit de Dindoa-leden Sam van der Beek, Nienke Pot, Jorinde van Diest, Anne van Marle, Esther Elfrink, Tino van Diest, Jolande van den Berg en Greet Termaat.

Reacties

Cookieinstellingen