FC Horst Ermelo lijdt gevoelige nederlaag op eigen terrein

FC Horst heeft vandaag, zaterdag 31 oktober, op eigen terrein een gevoelige 1-2 nederlaag geleden tegen Terschuurse Boys. De Ermelose tweedeklasser zakte op de ranglijst naar de 6e plaats met 12 punten uit 8 duels.

Terschuurse Boys was voor rust de betere ploeg en opende in de 25e minuut de score. Na een fout in de Ermelose defensie kwam de bal voor de voeten van de vrijstaande Edgar Bouw, die 0-1 aantekende. Na een half uur spelen was Nick Pul dicht bij de gelijkmaker, maar zijn kopbal ging rakelings voorlangs het doel. In de slotfase van de eerste helft scoorde de snelle Jaron Ruitenbeek 0-2 voor de gasten.

Bij FC Horst moest Roy Kok geblesseerd naar de kant, toen de bal hem van een korte afstand vol op het hoofd trof. Gevreesd wordt voor een hersenschudding. In de tweede helft ging de thuisploeg op jacht naar de aansluitende treffer en slaagde daar al snel in. Het was Ricardo Vliek, die uit een corner de 1-2 inkopte. Een kopbal van Nick Pul ging rakelings over. Bovendien bleven de gasten bleven gevaarlijk met counters. In een spannende slotfase werd een inzet van Brandon Karangwa op de doellijn gekeerd door de Terschuurse keeper. In de stand kwam geen verandering, zodat FC Horst de eerste thuisnederlaag leed.

Komende zaterdag staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, als ’t Harde op bezoek komt. De hekkensluiter verloor afgelopen zaterdag thuis met 0-1 van VVOP en heeft in 8 duels slechts 1 punt gepakt.

 

Reacties

Cookieinstellingen