Quinty Leune uit Ermelo scoort zilver bij fietscross kampioenschap

Ermeloers Stefan van den Berge, Tygo Leune, Gerhard Vreemann en Quinty Leune van Fietscrossclub Putten hebben zaterdag 17 oktober deelgenomen aan het Sallands kampioenschap te Kampen. Quinty Leune sloot het seizoen mooi af door in de klasse meisjes 14/15 jaar in de finale als tweede te finishen.

In de promotieklasse wist Quinty de A-finale te halen, die haar een derde plaats opleverde.

Stefan van den Berge behaalde in zijn leeftijdsklasse, jongens 18 jaar en ouder eveneens de finale en eindigde daarin op een zevende plaats.In de promotie klasse reed hij de A-finale en werd daarin achtste.

Gerhard Vreemann wist ook de finale te halen in de klasse jongens 15 jaar, maar moest daarin zijn concurenten voor laten gaan en werd achtste. Ook hij behaalde in de promotie klasse de A-finale en werd zesde. Tygo Leune wist de halve finale te halen in zijn klasse jongens 16/17 jaar hierin werd hij achtste. In de promotie klasse wist ook hij de A finale te halen en werd hierin vijfde.

Het was de laatste wedstrijd van het jaar. De Ermelose fietscrossers gaan in de winterstop hard trainen voor het volgende seizoen, dat in maart 2016 begint.

Banner Vliek Algemeen 300x125 x

Reacties

Cookieinstellingen