Dindoa Ermelo pakt tweede punt in de competitie

Dindoa heeft het eerste deel van het veldseizoen afgesloten met een 21-21 gelijkspel tegen VEO uit Voorburg en pakte daarmee het tweede punt in de competitie. Het was een dubbel gevoel voor de Ermelose ploeg die twee minuten voor tijd nog op voorsprong stond, maar de wedstrijd ook hadden kunnen verliezen.

Dindoa begon goed op sportpark ‘De Zanderij’ en liep uit naar een 8-5 voorsprong. Daarna nam VEO het initiatief over en wist mede door een groot aantal benutte strafworpen de achterstand weg te werken. De rust ging in met een 13-13 stand. De Voorburgers begonnen goed aan de tweede helft en liepen uit naar 14-17.

Dindoa-trainer Jan van Essen bracht Sam van der Beek in het veld, die samen met zijn broer Jonathan het herenkoppel in één vak vormde. De thuisploeg begon weer grip op de wedstrijd te krijgen en sloop langzaam maar zeker dichterbij. Bjarne Sinneker, die met negen treffers de ‘man of the match’ was bij Dindoa, scoorde de bevrijdende 19-19 gelijkmaker.

In de 33e minuut kwam de Ermelose ploeg op een 21-20 voorsprong, maar een minuut later kwamen de bezoekers weer langszij. Dindoa had pech, dat de laatste bal van de wedstrijd, een mooi afstandsschot van Sam van der Beek, wel de korf inging, maar er op het einde weer net uitdraaide.

Doelpunten Dindoa: Bjarne Sinneker 9. Aniek Odding 3. Eline Odding 2. Kasper Velgersdijk 2. Jonathan van der Beek 2. Dian Schuurkamp. Lindsey Verheul . Sam van der Beek.

  • Dindoa gaat zich nu voorbereiden op het zaalseizoen. Begin november gaat daar de zaalcompetitie van start.

Banner Knipsalon van Willigen 300x125

Reacties

Cookieinstellingen