Dames Pauwervoll Ermelo wint voor eigen publiek

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pauwervoll heeft donderdag 15 oktober in sporthal Calluna met 4-0 gewonnen van het tweede damesteam van Volta uit Lelystad. Ondanks enige vertraging bij de gasten door een autobotsing met gelukkig alleen blikschade, kon de wedstrijd nog redelijk op tijd beginnen.

Pauwervoll startte de eerste set met een sterke opslag, waar Volta geen antwoord op had. Ook in de pass en de aanval konden De Ermeloƫrs konden ook in de pass en de aanval veel druk zetten en wonnen de set gemakkelijk met 25-8. Dit werd doorgezet in de tweede set, die de thuisploeg met 25-7 ook een ruime setwinst opleverde.

In de derde set was Pauwervoll het ritme kwijt en werden veel individuele fouten gemaakt. Daarnaast had Volta de vechtlust teruggevonden en was het moeilijk voor de Ermelose volleybalsters om te scoren. Vanwege het gebrek aan wissels kon de coach niks anders dan de dames streng toespreken in de time-outs.

Dat hielp want Pauwervoll pakte met 25-22 de winst. In de laatste set had de thuisploeg de overhand, maar scoorde moeizaam, toch werd er met 25-18 gewonnen.

Pauwervoll speelt op zaterdag 31 oktober aan in Epe tegen Jumbo Van Andel-Ormi dames 1: aanvang 14.30 uur.

Banner Riemer en Walinga 300X125

Reacties

Cookieinstellingen