DVS’33 Ermelo verliest van koploper Kozakken Boys

DVS’33 Ermelo heeft vandaag, zaterdag 10 oktober, de uitwedstrijd tegen Kozakken Boys met 3-0 verloren. Na de goede seizoensstart is de Ermelose Topklasser inmiddels gezakt naar de voorlaatste plaats op de ranglijst met zes punten uit acht wedstrijden.

Kozakken Boys was de hele wedstrijd de betere ploeg, maar miste de nodige kansen. In de 42e minuut kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Sherwin Grot. Ook na rust had DVS weinig in te brengen.

Toch bleef de Ermelose ploeg lang uitzicht houden op een punt, omdat Kozakken Boys verzuimde de wedstrijd te beslissen. Dat gebeurde uiteindelijk een kwartier voor tijd en weer was Sherwin Grot de doelpuntenmaker. Geaeron Stout bepaalde enkele minuten voor tijd de eindstand op 3-0 in het voordeel van Kozakken Boys.

Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen RVVH op het programma. De ploeg uit Ridderkerk promoveerde dit seizoen eveneens naar de Topklasse en staat daarin op een knappe achtste plaats met 13 punten uit 8 duels. Afgelopen zaterdag werd er in Veenendaal met 0-2 gewonnen bij GVVV.
Banner Telgterpoort 300x250

Reacties

Cookieinstellingen