Gerhard Vreemann fietscrost naar zilver

Zaterdag 3 oktober namen vier Ermelose rijders van Fietscrossclub Putten deel aan het Veluws Kampioenschap in Apeldoorn. Gerhard Vreemann won alle manches en plaatste zich daarmee voor de finale, waarin hij op de tweede plaats eindigde.

In de promotieklasse bereikte Vreemann de A-finale; hierin werd hij zesde. Quinty Leune eindigde in haar klasse in de manches driemaal op de derde plaats en plaatste zich voor de finale, waarin zij vierde werd. Stefan van den Berge bereikte ook de eindstrijd en reed daarin lange tijd op de tweede plaats.

Hij kwam echter ten val en moest genoegen nemen met de laatste plaats. In de promotieklasse eindigde Stefan in de A-finale op de tweede plaats. Tygo Leune reed zich in de manches naar de halve finale. Deze wist hij ook door te komen en plaatste zich voor de finale, waarin hij zesde werd. In de promotie klasse eindigde Tygo op de zevende plaats in de A-finale.

  • Komende zaterdag gaat de rijders van fietscrossclub Putten van start in Kootwijkerbroek, waar de laatste regiowedstrijd van dit seizoen gehouden wordt.

Banner Vliek Algemeen 300x125

Reacties

Cookieinstellingen