DVS’33 Ermelo gaat hard onderuit tegen Barendrecht

DVS’33 Ermelo heeft de uitwedstrijd, zaterdag 26 september, tegen Barendrecht met 5-2 verloren en is daardoor gezakt naar de elfde plaats van de ranglijst met zes punten uit zes wedstrijden. De nieuwe koploper in de Topklasse zaterdag nam al voor rust afstand van de Ermelose ploeg.

Barendrecht zette vanaf het begin veel druk en dwong daarmee fouten af van de Ermelose defensie. Dat leidde tot twee treffers van Mahmut Sönmez in de 7e en 15e minuut, waardoor DVS al snel met 2-0 achterstond. Kay Velda scoorde in de 19e minuut op aangeven van Yasin Kurt 2-1 voor de bezoekers.

In de 30e minuut bracht Joey Jongman met een fraai afstandsschot de marge weer op 2 treffers. Door de 4-1 van Daniël Esajas 3 minuten later keken de gasten al bij rust tegen een hopeloze achterstand aan. In de 64e minuut werd Kay Velda binnen het strafschopgebied aangetikt en scoorde Edmund Mijnheer uit de toegekende penalty 4-2 voor DVS.

De gasten gingen op jacht naar de aansluitingstreffer. Kay Velda en Maurice de Ruiter kregen nog kansen om er weer een echte wedstrijd van te maken, maar de Barendrechtse doelman Marc van Splunter en de paal stonden een treffer in de weg. In de 88e minuut bepaalde Bas Mourits de eindstand op 5-2 voor de thuisploeg.

DVS’33 Ermelo speelt komende zaterdag een thuiswedstrijd tegen Katwijk, dat na een zwak begin inmiddels is opgeklommen naar de derde plaats met elf punten uit zes duels, één punt minder dan IJsselmeervogels en Barendrecht. De Katwijkers wonnen afgelopen zaterdag met 2-1 van RVVH.

Reacties

Cookieinstellingen