Damesteam Pauwervoll Ermelo wint ruim van ESV

Het eerste damesteam van Pauwervoll Ermelo heeft de tweede competitiewedstrijd zaterdag 26 september tegen ESV dames 1, met 4-0 gewonnen. Na een teleurstellende eerste wedstrijd waren de Ermelose dames gebrand op de winst.

De teams waren aan elkaar gewaagd, wat leidde tot een spannende wedstrijd. In de eerste set was het een nek-aan-nekrace, die uiteindelijk met 22-25 werd gewonnen door Pauwervoll. In een wisselvallige tweede set bleken de gasten stabieler en wonnen met 20-25.

In de derde set voerde Pauwervoll de druk op. ESV had hier geen antwoord op en kon weinig aanvallen. De Ermelose volleybalsters wonnen met een ruimere marge van 16-25. Aan het begin van de laatste set waarschuwde coach Van Otterloo de dames voor de bekende verslapping bij een 3-0 voorsprong.

De thuisploeg had zichzelf herpakt van de vorige set en begon sterk, maar kwam toch op achterstand. In de slotfase leek ESV terug te komen, maar de Ermeloërs wisten de set toch met 21-25 te winnen. Voor Pauwervoll zijn de vijf punten zeer welkom na een stroef begin van de competitie.

  • De volgende wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 9 oktober in Zeewolde.

Reacties

Cookieinstellingen