Fencing Ermelo luidt met kick-off nieuwe seizoen in

Met een kick-off op zaterdag 12 september is Fencing Ermelo het schermseizoen 2015/2016 flitsend gestart.

Met fotoreeks

De schermvereniging van Ermelo zette tijdens de kick-off in op een aantal interessante workshops voor en door leden, ouders en trainers. De workshops varieerden van wapens repareren, een wedstrijdbezoek, scheidsrechters opleiden tot interne Fencing Ermelo procedures.

Op zaterdag 19 september hebben een aantal jeugdleden bovendien deelgenomen aan het eerste jeugdpunten toernooi in Tilburg. Waarmee de kinderen ervaring opdoen en punten verzamelen gedurende het seizoen om de diploma’s te kunnen halen.

Dezelfde zaterdag heeft tevens één van de ouders het diploma clubscheidsrechter in ontvangst genomen. De schermvereniging is natuurlijk erg in zijn nopjes met ouders die vrijwillig een bijdrage leveren aan het verenigingsleven.

Fencing Ermelo is als relatief kleine vereniging daarnaast blij te zijn ingeloot bij de BONI actie die 30 september van start gaat. Met de actie krijgt de klant afhankelijk van het aankoopbedrag munten cadeau om te deponeren in de koker van zijn of haar favoriete vereniging.

  • Om zoveel mogelijk munten te bemachtigen houdt Fencing Ermelo op 16 en 31 oktober promotieactiviteiten bij de Boni.

Reacties

Cookieinstellingen