Dames Pauwervoll Ermelo winnen én verliezen

Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pauwervoll is het seizoen goed begonnen met een 0-3 overwinning in de bekerwedstrijd tegen Volta dames 1.

In sporthal De Rietlanden te Lelystad ging de eerste set met 17-25 naar de Ermelose volleybalsters. Pauwervoll keek halverwege de tweede set tegen een achterstand aan, maar wist toch met 18-25 te winnen. Ook in de derde set herstelden de Ermelose dames zich na een achterstand en versloegen de thuisploeg met 19-25, zodat de wedstrijd uiteindelijk met 0-3 werd gewonnen.

Het eerste damesteam verloor in de eerste competitiewedstrijd thuis van Libero’99. De eerste set werd ondanks een achterstand overtuigend met 25-14 gewonnen door de Ermelose dames. Ook in de tweede set wist de thuisploeg het tij te keren en werd gewonnen met 25-19.

Libero’99 verhoogde in de derde set de druk op Pauwervoll, dat de set met 23-25 verloor. In de vierde set stond Pauwervoll al snel met 10 punten achter. De Ermelose volleybalsters wisten nog wel langszij te komen, maar verloren de set toch met 24-26.

Er was een vijfde set nodig, waarin er tot 15 punten gespeeld werd. Pauwervoll begon sterk en had halverwege de beslissende set een voorsprong. Na de wissel kwam Libero’99 terug en pakte met 11-15 de setwinst en de eindoverwinning.

  • Donderdag 24 september staat de uitwedstrijd tegen ESV in Elspeet op het programma.

Reacties

Cookieinstellingen