DVS’33 Ermelo houdt 8ste schoolvoetbaltoernooi

DVS’33 Ermelo houdt op woensdag 7 en woensdag 14 oktober het achtste Schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 3 tot en met 6 van de meeste Ermelose basisscholen.

De laatste twee woensdagmiddagen voor de herfstvakantie is het traditioneel een drukte van jewelste op de velden aan de Sportlaan. DVS organiseert dit evenement voor alle kinderen, die voetballen leuk vinden. Het is niet belangrijk, of de deelnemers al dan niet op voetballen zitten en wat hun niveau is. Het gaat om samen sporten, plezier maken en met elkaar te winnen en te verliezen.

De basisscholen zijn twee weken geleden uitgenodigd en gevraagd iedereen weer enthousiast te maken om mee te doen. Meerdere teams per groep opgeven is mogelijk. Daarbij heeft de organisatie de wens uitgesproken om deze teams gelijkmatig in te delen voor wat betreft sterkte.

Voor de achtste keer worden de bekers beschikbaar gesteld door Sportcafé Calluna. De eigenaars John en Ria Schneider, beiden echte DVS-ers, stellen de prijzen weer met veel plezier beschikbaar. Op woensdagmiddag 7 oktober vindt het toernooi voor de groepen 3 en 4 plaats en op 14 oktober is het toernooi voor de groepen 5 en 6.

Op beide dagen wordt er vanaf 13.30 uur gevoetbald en verricht John Schneider na de finales de prijsuitreiking Met dit breedtesporttoernooi biedt DVS’33 zo’n 400 Ermelose kinderen een heerlijke voetbalmiddag, waar al jaren veel animo voor is bij de kinderen van de Ermelose basisscholen.

Reacties

Cookieinstellingen