FC Horst verliest in ‘dying seconds’

FC Horst heeft door een doelpunt in de extra tijd de thuiswedstrijd verloren. 

FC Horst heeft door een doelpunt in de extra tijd de thuiswedstrijd tegen DTS Ede met 2-3 verloren.  De Edenaren, die veel basisspelers misten, openden in de 18e minuut de score door een fraaie lob van Robin Koning: 0-1. Na een half uur scoorde Robin van Wijnbergen na een corner de 1-1 gelijkmaker.
Na rust kwam DTS sterk voor de dag, wat na 10 minuten resulteerde in een 1-2 voorsprong. Bij een indirecte vrije trap tikte Robin Koning de bal breed op Ahmed Lak, die het gaatje in de Ermelose muur vond. FC Horst leek in de slotfase alsnog een punt aan het duel over te houden. 
De Edese defensie kon in de eerste minuut van de extra tijd de bal niet wegkrijgen, waarna Teddy Afriyie 2-2 scoorde.  Het was echter DTS, dat in de ‘dying seconds’  de winst naar zich toe trok, toen Haikaz Vervaart uit een vrije trap de winnende 2-3 binnen gleed.
De Ermelose eersteklasser gaat de winterstop in met een magere negende plaats op de ranglijst met 16 punten uit 13 duels. De competitie wordt op zaterdag 18 januari 2014 hervat met de thuiswedstrijd tegen Blauw Geel’55.
FC Horst opende de competitie met een 2-2 gelijkspel tegen de Edenaren.
Foto’s: Jan de Roo Fotografie
Cookieinstellingen