Dindoa op weg naar het kampioenschap.

Foto:

Dindoa blijft koploper met de maximale score van 10 punten uit 5 wedstrijden.

Dindoa heeft in de eigen sporthal met 28-18 gewonnen van Noordenveld. Tot 10 minuten voor rust nam de ploeg uit Roden het voortouw, maar daarna deelde Dindoa de lakens uit en won uiteindelijk met overmacht.  Noordenveld kwam op 0-2, waarna A-junior Tim Engel voor Dindoa 1-2 scoorde.
De gasten liepen uit naar een 1-5 voorsprong en pas bij 7-7 kwam de thuisploeg langszij.  Noordenveld kwam nog éénmaal voor (7-8), maar daarna was het bekeken. Dindoa scoorde zesmaal tegenover slechts 1 doelpunt voor de gasten, zodat de rust inging met een 14-9 voorsprong voor de Ermelose ploeg.
In de tweede helft kwam de thuisploeg geen moment meer in de problemen. Er werden fraaie aanvallen opgezet die veel doelpunten opleverde, dit tot frustratie van de bezoekers uit Roden, die in de slotfase twee gele kaarten opliepen.  De strijd was toen allang gestreden en bij het laatste fluitsignaal was de stand 28-18.
 
Doelpunten Dindoa: Anne van de Glind 6, Roel van der Weide 6, Tim Engel 4, Jorik Velgersdijk 4, Eveline de Vries 3, Doortje de Leeuw 3, Eline Odding, Joost Groen. 
Dindoa blijft koploper met de maximale score van 10 punten uit 5 wedstrijden. Zaterdag staat de wedstrijd in en tegen Elburg op het programma. De Elburgers verloren afgelopen zaterdag nipt met 19-18 van Rheko en staan met 2 punten uit 5 wedstrijden op de voorlaatste plaats.
Dindoa 2 versloeg Noordenveld 2 met een 28-10 monsterzege. Ook Dindoa A1 won met grote cijfers; Antilopen A1 werd met 23-8 verslagen. 
Cookieinstellingen