Hennie in ’t Hof stapt op bij DVS’33 Ermelo

Foto:

Het bestuur en de hoofdtrainer zijn overeengekomen het contract niet te verlengen.

Het bestuur van DVS’33 Ermelo en hoofdtrainer Hennie in ’t Hof  zijn in goed overleg overeengekomen, dat het contract aan het einde van het seizoen niet wordt verlengd. Er zal bij DVS’33 afscheid van hem genomen worden op een wijze waaruit veel waardering blijkt voor de prestaties van deze trainer. 
Vijf jaar is een periode van samenwerking waar beiden trots op kunnen zijn. DVS’33 is Hennie in ’t Hof heel veel dank verschuldigd voor wat hij in vijf jaar tijd heeft gepresteerd met de A-selectie. Promotie van de Eerste klasse naar de Hoofdklasse, waarin DVS’33 in drie seizoenen een vaste waarde is geworden.
Ook dit seizoen doet de Ermelose hoofdklasser het tot nu toe uitstekend en wordt door tegenstanders zelfs gezien als titelkandidaat. Het eerste team heeft zich onder zijn leiding twee keer weten te plaatsen voor de Amstelcup met dit seizoen een fantastische wedstrijd in de tweede ronde tegen eredivisionist Go Ahead Eagles. 
Daarnaast zijn er de afgelopen jaren veel jonge spelers uit de eigen opleiding ingestroomd in de A-selectie, waardoor deze inmiddels voor 60% bestaat uit zelf opgeleide spelers. Hennie in ’t Hof heeft een fundament gelegd onder het prestatieniveau van de A-selectie met heel aantrekkelijk voetbal. 
De betrokkenheid van de leden en achterban van DVS’33 bij het eerste elftal is onder zijn leiding toegenomen.  De Technische Commissie en het bestuur hebben  de duidelijke ambitie om de A-selectie door te ontwikkelen en de komende jaren vanaf het huidige niveau een volgende stap te zetten.
Cookieinstellingen