Koploper Dindoa blijft winnen  

In een attractieve wedstrijd won Dindoa zaterdag dik verdiend van Rheko uit Rheden. 

De 25-15 winst werd in de tweede helft veilig gesteld. De Ermelose ploeg blijft koploper met de maximale 8 punten uit 4 wedstrijden. 
A-junior Tim Engel maakte deze wedstrijd zijn debuut in het eerste van Dindoa. Hij verving de geblesseerde Joost Groen. De wedstrijd begon stroef voor Dindoa, dat al snel tegen een 0-2 achterstand aankeek. Vervolgens ging het lopen bij de Ermelose ploeg, die zesmaal scoorde op rij: 6-2.
Met nog een klein kwartier te gaan, verliep de wedstrijd soepeltjes voor Dindoa en werd de voorsprong vergroot naar 9-4. Rheko zette echter alles op alles en kwam binnen 5 minuten bij 9-9 langszij. Enkele minuten voor rust werd de thuisploeg weer wakker en ging de pauze in met een 12-9 voorsprong.
 
In de tweede helft kwam Rheko er niet meer aan te pas. Dindoa schotelde de vele supporters mooie combinaties voor en schitterende afstandsschoten, die leidden tot een 19-13 voorsprong. De Ermelose scoringsdrift was tot genoegen van de luidruchtig aanwezige supportersvereniging The Blue Sharks echter nog niet uitgeblust. 
Tegenover twee doelpunten van Rheko stonden in de laatste tien minuten zes treffers van Ermelose zijde. Doelpunten Dindoa: Scores: Anne van de Glind 5, Jorik Velgersdijk 4, Doortje van de Belt 3, Bob van der Knaap 3, Eveline de Vries 3, Tim Engel 3, Eline Odding 2, Roel van der Weide , Mark Bronkhorst.
Komende zaterdag speelt Dindoa in de eigen sporthal tegen Noordenveld. De wedstrijd begint om 18.25 uur.
Dindoa 2 had tegen Rheko 2 een pittiger tegenstander. Lang kon de ploeg van Peter van Marle bijblijven en zelfs het voortouw nemen, maar uiteindelijk ging de zege met 13-15 naar Rheko. Dindoa A1 won gemakkelijk met 24-11 van Sparta A1 uit Nijkerk. 
Cookieinstellingen