Dindoa wint overtuigend met 21-7 

Foto:

 Dindoa wint eerste thuiswedstrijd van het zaalkorfbalseizoen van Vlug & Vaardig.

De ploeg uit het Friese Garyp had weinig in te brengen tegen aanvalsspel van de Ermelose ploeg, die bovendien verdedigend weinig fouten maakte.
De Friese ploeg wist in de beginfase met drie treffers nog redelijk bij te blijven, maar kwam er verder  niet meer aan te pas. Dindoa trof in de eerste helft maar liefst dertien maal de korf, zodat de wedstrijd met een 13-3 ruststand eigenlijk al beslist was.  
Het eerste wapenfeit in de tweede helft was voor Vlug & Vaardig, dat vervolgens alle ruimte gaf aan de Dindoa-acht om fraaie aanvallen op te zetten. Daar maakte de thuisploeg dankbaar gebruik van tot grote tevredenheid van supportersvereniging The Blue Sharks. 
De fans moedigden als vanouds hun idolen aan met tromgeroffel en luide sirenes. In de laatste tien minuten liep de Ermelose ploeg uit naar 21-7. Doelpunten Dindoa: Doortje de Leeuw 4, Roel van der Weide 4,  Jorik Velgersdijk 3, Joost Groen 3, Anne van de Glind 3, Eline Odding 2, Eveline de Vries 2.
Dindoa 2 won met maar liefst 20-5 van Vlug & Vaardig 2 en Dindoa A1 versloeg EKVA met een 26-5 monsterscore. 
Komende zaterdag wordt in Nijverdal gespeeld tegen NKC ’51, dat net als koploper Dindoa de eerste twee wedstrijden in deze zaalcompetitie wist te winnen
Cookieinstellingen