FC Horst legt sponsors in de watten

Onder grote belangstelling heeft burgemeester André Baars vanmiddag het nieuwe sponsorhome geopend.Je zou het van de buitenkant niet eens zo snel vermoeden. Maar wie het nieuwe sponsorhome van FC Horst binnenkomt houdt even de adem in. Hoewel er het nodige is vernieuwd, zoals een tapinstallatie, keuken, tot het meubilair, het heeft de gezellige, no-nonsene stijl waar de club zo bekend om staat, weten te behouden. 

Dat is tenminste de mening van John Raven (De Witte Raaf Relatiegeschenken) en Jan Andries van Bentum ( Grand Café De Schout van Ermel). “Het vernieuwde onderkomen voor de sponsors is precies zoals de club is, gezellig, functioneel, gewoon zoals het is”, reageerden de mannen onder het genot van een hapje en een drankje meer dan tevreden.
De ruimte die burgemeester André Baars bestempelde als ‘de zolderkamer’ huisvestte voorheen ook het wedstrijdsecretariaat. Deze is verhuisd naar een nieuw verblijf op de begane grond. Wat maakt dat het sponsorhome nu puur bedoeld is voor sponsoren om elkaar te ontmoeten voor, tijdens en na de wedstrijd van het vlaggenschip, de gasten van de tegenpartij en het bestuur als er valt te vergaderen. 
Het nieuwe sponsorhome is gefinancierd door sponsoren van de club en Stichting Vrienden van FC Horst. Aalt van de Mheen, voorzitter van de Stichting, toonde zich terecht een trots man. “Als Stichting zijn we drie jaar geleden gestart om het eerste  elftal onafhankelijk van de club te laten draaien. In die tijd hebben we 70 extra sponsoren kunnen aantrekken. We hebben onze doelstelling dus bereikt. Vanaf volgend jaar is het de bedoeling geld te reserveren voor de jeugd van FC Horst.
Cookieinstellingen