Burgemeester scoort bij Dindoa

Burgemeester André Baars verrichtte vanmiddag de officiële opening met een voltreffer door de korf.  

Burgemeester André Baars verrichtte vanmiddag de officiële opening van de nieuwe accommodatie van Dindoa met een voltreffer door de korf, omringd door vele jeugdige korfballers.  Tijdens een zeer drukbezochte receptie bewonderden de aanwezigen de nieuwbouw bij de Dindoa-sporthal aan de Watervalweg.
In vier maanden tijd verrezen daar acht nieuwe kleedkamers met vloerverwarming en ruime douchevoorziening. In de nieuwe kantine is veel ruimtewinst gerealiseerd door een efficiëntere inrichting. Op de eerste verdieping bevinden zich een nieuwe bestuurskamer en een vergaderruimte met uitkijk over de velden.
Op de begane grond zijn naast de sporthal ruimtes gecreëerd voor de scheidsrechters, een verzorgingsruimte, een technische ruimte voor de onderhoudsploeg en een grote berging voor opslag van materiaal. Voordeel van de ruimtes is dat deze van twee kanten te betreden zijn. 
Dindoa bestuurslid Marijke Jonker van Lenthe verwelkomde de vele genodigden, waaronder de burgemeester, de wethouders en diverse raadsleden. Kees Snaterse blikte als voorzitter van de accommodatiecommissie terug op de laatste 10 jaar met de realisatie van de kunstgrasvelden, een ruime parkeerplaats en de nieuwe accommodatie. 
Joop van Essen, voorzitter van de KNKV, district-oost feliciteerde Dindoa met de prachtige nieuwe accommodatie, die hij vond passen bij de ambitie van de vereniging voor de toekomst en volgens hem tevens de mogelijkheid biedt voor een breder gebruik.
Volgens een trotse Dindoa-voorzitter Klaas Marinus is de nieuwe accommodatie tot stand gekomen door veel creativiteit en  ondernemerschap. Hij bedankte de gemeente Ermelo voor de noodzakelijke financiële ondersteuning en alle andere betrokkenen voor het vele werk dat is verricht. 
Burgemeester Baars merkte op dat de vele prachtige sportaccommodaties in Ermelo misschien wel een financiële last zijn voor de gemeente, maar vooral ook van groot belang voor de sport en daarmee het welzijn van de burgers. Hij sprak de hoop uit, dat Dindoa nog veel jaren plezier zal hebben van de nieuwbouw.   
Cookieinstellingen