EFC’58 weer in slotfase onderuit

EFC’58 heeft op de valreep met 1-2 verloren van Terschuurse Boys. 

Zoals vaker dit seizoen moest  de Ermelose derdeklasser in de slotfase een tegengoal incasseren, waardoor de drie punten naar de gasten uit Terschuur gingen.
EFC begon zwak aan de wedstrijd en had in de 2e minuut geluk, dat de bal niet op de stip ging na een overtreding van Rick Westerink. Vier minuten later werd het overwicht van Terschuurse Boys beloond met de openingstreffer van Roy van der Veen: 0-1.
De thuisploeg had in de 26e minuut pech, toen Fred van der Loo de bal keihard op de kruising schoot. In de slotfase kreeg EFC’er Joey Schuur een tweede gele kaart en moest vroegtijdig de kleedkamer opzoeken. In de tweede helft streed de Ermelose ploeg met 10 man voor wat het waard was. 
Dat leverde in de 68e minuut de verdiende 1-1 gelijkmaker op. Na een voorzet van Andrews Schuur ontstond er een scrimmage voor het doel  van Terschuurse Boys, waaruit Herbert van den Ham de bal tegen de touwen werkte.
In een spannende slotfase leek een punt het hoogst haalbare voor EFC, maar in de 88e minuut gaven de Ermeloërs het wederom uit handen. Doelman Alex Lubbersen ging in de fout en de spits van Terschuurse Boys reageerde alert en kon de 1-2 binnentikken.  
 
EFC staat op de voorlaatste plaats van de ranglijst met 3 punten uit 7 wedstrijden. Zaterdag gaat de Ermelose derdeklasser op bezoek bij SEH, dat met 1 punt uit 7 duels hekkensluiter is. Beide ploegen hebben in deze cruciale wedstrijd de punten hard nodig, om niet verder achterop te raken.
 
Cookieinstellingen