Dindoa is er helemaal klaar voor

Foto:

Burgemeester Baars opent 1 november de nieuwe accommodatie van korfbalvereniging Dindoa.  

Burgemeester André Baars opent op vrijdag 1 november de nieuwe accommodatie van korfbalvereniging Dindoa.  Belangstellenden zijn vanaf 16.00 uur van harte welkom. De officiële opening begint om 16.30 uur. Op zaterdag 2 november is er Open Huis van 15.00 tot 18.00 uur.  
In nog geen vier maanden is er op het terrein aan de Watervalweg een gloednieuw gebouw neergezet met een sfeervolle kantine, super moderne kleedkamers, frisse toiletruimtes, kleedkamers voor de scheidsrechters, een verzorgingsruimte en een ruime opslagruimte. 
Nieuw voor Dindoa is de verdieping boven de entree, waar twee vergaderruimten zijn gerealiseerd. De korfbalvereniging is uiterst content met de nieuwe accommodatie. Meer dan dertig jaar is gebruik gemaakt van de oude accommodatie, die dan ook dringend aan vernieuwing toe was.
In de nieuwe accommodatie van Dindoa heeft de gang waarin de spelers warm kunnen lopen voor hun wedstrijd een ware metamorfose ondergaan. Naast een mooie nieuwe vloer is de gang breder en langer geworden, zodat er een ruime inloopgang is ontstaan. 
Om deze inloopgang een echt Dindoa tintje te geven, komen er op de vloer voetstappen van de Vrienden van Dindoa. Voor slechts  25 euro per jaar koopt men een voetstap en wordt daarmee Vriend van Dindoa  Tijdens de opening en het Open Huis is een beperkt aantal voetstappen te koop.
Cookieinstellingen