Open Van Buuren Jeugdtennistoernooi

Foto:

Rasechte Ermelose firma Van Buuren Opleidingen ondersteunt  tennisvereniging Irminloo. 

Traditiegetrouw organiseert  tennisvereniging Irminloo een tennistoernooi voor de jeugd in de herfstvakantie. Van maandag 21 tot en met zondag 27 oktober zijn de tennisbanen aan Klaverlaan 33 bezet door het ‘Open Van Buuren Opleidingen Jeugdtoernooi’. 
De toernooiorganisatie laat weten: “Er wordt in poules gespeeld zodat iedereen in minimaal twee wedstrijden zijn kunnen kan laten zien. De week is gereserveerd voor de jeugd van 11 tot en met 17 jaar. Door de nieuwe KNLTB regels is er dit jaar een andere opzet naast het ‘normale’ toernooi. Zo zijn er drie EVENTS voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar”. 
Kijk voor info op de website www.irminloo.nl en schrijf je in of bel 0341-554731.Verder is iedereen welkom in de herfstvakantie om te komen kijken en vrienden/vriendinnen aan te moedigen want het beloofd een feestelijke week te worden. 
Voor deelnemers zijn er prachtige prijzen te winnen. Wat te denken van tien gratis rijlessen, beschikbaar gesteld door Van Buuren Opleidingen, voor de winnaars in de categorie enkelspel. Vijf lessen voor de meisjes en vijf voor de jongens. Dat kan voor de brommer, scooter maar ook een personenauto  zijn. Daarnaast krijgt elke deelnemer, maar ook de bezoekers, een flyer die in de verloting kans geeft op een gratis rijles.
Kris Wijnen
De rasechte Ermelose firma Van Buuren Opleidingen ondersteunt verschillende Ermelose sportclubs. “Vooral de jeugd omdat we dat belangrijk vinden en het is ook onze doelgroep”, zegt geboren en getogen Ermeloër, directeur eigenaar, Kris Wijnen die in de tachtiger jaren ook bij Irminloo tenniste.   
Jongeren kunnen al bij Van Buuren terecht als ze 15½ jaar zijn voor het bromfietsrijbewijs. Zijn ze 16½ kunnen ze op voor het autorijbewijs. Afrijden kan al als ze zeventien jaar zijn. Tot hun achttiende rijden de jongeren dan onder toezicht maar krijgen al wel een volledig rijbewijs. Mensen die een baan zoeken kunnen ook terecht bij Van Buuren. De Instructeursopleiding van Van Buuren staat in de top drie van Nederland. Kijk eens op www.vanbuuren.nl 
De toernooiorganisatie is in handen van Karin Heijnen, Joske Kijne, Kim Mourits, Lars Smeding en Robert-Jan van Dijk. Bondsgedelegeerde is mevrouw M.P. de Kleer-Munnink.
Bijdrage van Tineke Idema
Cookieinstellingen