KC Ermelo wint in Utrecht van Hebbes

KC Ermelo heeft in de voorlopig laatste veldwedstrijd met 9-11 gewonnen van Hebbes. 

KC Ermelo verwachtte een zware middag in Utrecht, want de studenten uit de Domstad deelden de koppositie met De Corvers en Wolderwijd. In de eerste helft moesten de gasten steeds in de achtervolging en bij rust keken zij aan tegen een 6-4 achterstand. 
KC Ermelo speelde zeker niet onaardig, maar de afronding liet sterk te wensen over. Daarom hamerde coach Jan Nierkes in de rust vooral op de concentratie bij het schot. In de tweede helft opende de Utrechters de score, waarna de Ermelose bezoekers aan een opmars begonnen en met 3 treffers op rij langszij kwamen: 7-7.
Het bleef spannend tot in de slotfase. Met nog 7 minuten te gaan, kwam KC Ermelo voor het eerst op voorsprong en kon uiteindelijk een mooie 9-11 overwinning in de zak steken: Doelpunten KC Ermelo: Leo Bruining 3,  Inge Bruining 2, Gerrit Bruinink 2, Pauline Jonker, Tim Jonker, Marcelle Bosch, Rob Bruining.
De eerste helft van het veldseizoen wordt afgesloten met een vijfde plaats met 5 punten achterstand op koploper De Corvers. De komende weken gaan de Ermelose korfballers zich voorbereiden op het zaalseizoen.
In de herfstvakantie organiseert KC Ermelo in samenwerking met Kinderdagcentrum Beertje Puk een Sport- en Spelmiddag voor kinderen tussen 4 en 8 jaar. 
Op woensdag 23 oktober zijn er van 14.00 tot 15.30 uur allerlei sportieve activiteiten.
De spelmiddag wordt gehouden op het veld van KC Ermelo op sportpark De Zanderij, Oude Telgterweg 203. 
Voor meer informatie: Tineke van der Meulen, 0341-785077 of voorzitter@kc-ermelo.nl.  Bij slecht weer zal dit evenement helaas niet doorgaan.
Cookieinstellingen