Hardwerkend Dindoa wint van NKC’51

Foto:

Dindoa behaalt zwaarbevochten overwinning op NKC’51. 

Dindoa heeft zaterdag een zwaarbevochten 19-17 overwinning behaald op NKC’51. 
De korfballers moesten flink aan de bak tegen het stugge NKC’51, dat niet éénmaal op voorsprong kwam, maar wel steeds wist aan te klampen als de thuisploeg in een gaatje had geslagen en daardoor in de wedstrijd bleef. Dindoa stond na 5 minuten al met 3-0 voor, maar de gasten kwamen terug tot 3-2.
Het lukte de thuisploeg niet om meer dan 2 punten voorsprong te pakken; ruststand 9-7. Ook in de tweede helft gaven de gasten zich niet zomaar gewonnen, waardoor het spannend bleef. Tot het eindsignaal zou het een tik-tak spelletje, maar uiteindelijk trok Dindoa met 19-17 aan het langste eind.
Doelpunten Dindoa: Jorik Velgersdijk 8, Anne van de Glind 3, Roel van der Weide 3, Eline Odding 2, Eveline de Vries, Bob van der Knaap 1, Joost Groen. Dindoa 2 verloor op eigen terrein met 14-17 van DVO 3. Dindoa A1 speelde gelijk tegen KVS/Maritiem A1 met 15-15.
De Ermelose ploeg staat halverwege de veldcompetitie op een mooie tweede plaats met 12 punten uit 7 wedstrijden, 2 minder dan koploper VEO. Zaterdag 5 november begint de zaalcompetitie.
Cookieinstellingen