Spannende strijd bij Veluws Ros Ermelo

Foto:

Paardensportvereniging houdt clubkampioenschap met pony- en paardendressuur én Westernrijders.

De clubkampioenschappen bij PSV ‘Het Veluws Ros’  op de manege aan de Fazantlaan hebben vooral bij de pony’s een zeer spannende strijd opgeleverd. Uiteindelijk werd Wessel Karssen clubkampioen voor Anouk Westhuis, Jil Schiffmacher en Luna Karssen. 
Het jaarlijkse clubkampioenschap begon op vrijdagavond met de pony-dressuur en daarna de paarden. 
Zaterdagmorgen gingen de Westernrijders van start. Vervolgens reden de Menners twee ronden dressuur gevolgd door twee keer vaardigheid. ’s Middags kwamen de pony’s terug om te springen en aansluitend de paarden. 
Bij de proeven van de Westernrijders werd Marenne Barendrecht eerste en bij de beginners van de Western won Sophie Paul. Het clubkampioenschap bij de Menners ging naar Sanneke Veen, de tweede plaats was voor Koen Willem en derde werd Jan van Sloten. Gerlinda Berger werd clubkampioene  bij de paarden met  Danielle van Dijkhuizen op plaats twee en Heidi Berger op plaats 3. 
Veluws Ros bestuurslid Heidi Berger: ,,Het was een heel geslaagd weekend.  Zaterdagavond om 20.30 uur was de prijsuitreiking met aansluitend een gezellig feest. We hopen, dat het volgend jaar net zo spannend werd en we weer veel paardensportliefhebbers mogen verwelkomen.
Cookieinstellingen