KC Ermelo verslaat De Eemvogels

KC Ermelo heeft de thuiswedstrijd tegen Soestenaren  met 12-10 gewonnen. 

KC Ermelo heeft de thuiswedstrijd tegen  De Eemvogels uit Soest met 12-10 gewonnen en passeerde deze ploeg op de ranglijst.  De Ermeloërs bezetten nu met 4 punten uit 6 wedstrijden een positie in de middenmoot.  Bijna kon de wedstrijd niet doorgaan, omdat de aangewezen scheidsrechter niet op kwam dagen. 
Gelukkig bood de heer J.P. van Elswijk  zich aan om de wedstrijd te leiden. In ‘De week van de scheidsrechter’ toonden de spelers van beide partijen zich verheugd, dat er altijd mensen zijn die de wedstrijden in goede banen willen leiden. 
KC Ermelo opende de score en liep uit naar een 6-3 voorsprong. Toen gaven De Eemvogels extra gas en met vijf treffers op rij werd de stand 6-8 in het voordeel van de Soestenaren. De thuisploeg liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam terug tot 8-8, wat tevens de ruststand was.
In de tweede helft liet KC Ermelo merken, dat er op sportpark De Zanderij niets te halen viel. Met enkele goed uitgespeelde aanvallen kwam de thuisploeg weer op voorsprong en gaf deze niet meer weg.  Doelpunten KC Ermelo: Leo Bruining 4x,  Rob Bruining  4x,  Tim Jonker 2x,  Mellenie Bruining en Marcelle Bosch.   
KC Ermelo speelt zaterdag de laatste veldwedstrijd van het jaar in Utrecht tegen de studenten van Hebbes, die samen met De Korvers en Wolderwijd de ranglijst aanvoeren met 10 punten uit 6 wedstrijden in een poule waar bijna iedereen van iedereen lijkt te kunnen winnen. 
Cookieinstellingen