EFC’58 geeft verdiende zege weg

EFC’58 sluit thuiswedstrijd na knotsgekke slotfase af met 3-3.

EFC’58 heeft de thuiswedstrijd tegen Hattoheim na een knotsgekke slotfase, waarin vier keer gescoord werd, afgesloten met een 3-3 gelijkspel.  De Ermelose derdeklasser staat op de voorlaatste plaats met twee punten uit vijf wedstrijden. 
Na een kwartier kwam EFC op een 1-0 voorsprong door een fraaie treffer van Fred van Loo op aangeven van Joey Schuur. Hattoheim scoorde nog voor rust 1-1  na  een fout van doelman Alex Lubbersen.  Hattomheim begon goed aan de tweede helft, maar gaandeweg trok de thuisploeg de wedstrijd weer naar zich toe.
In de 82e minuut kwamen de gasten op een 1-2 voorsprong. EFC ging direct op jacht naar de gelijkmaker en kreeg in de laatste minuut loon naar werken, toen verdediger Herbert van den Ham 2-2 scoorde. In de 2e minuut van de extra tijd schoot ‘man of the match’ Vincent van der Heide een afgeslagen bal onhoudbaar binnen: 3-2.
De Ermelose Ermelose zege leek binnen, maar in de 96e minuut werd een vrije trap van Hattoheim halverwege de EFC-helft doorgekopt en viel onverwachts binnen; eindstand 3-3. 
Aanstaande zaterdag staat in Harderwijk de derby tegen Zwart Wit op het programma. 
Cookieinstellingen