De Parasol Ermelo scoort 300 euro op boekenbeurs

De Parasol verzorgde tijdens de driedaagse boekenbeurs van de Ermelosche Boeldag aan de Kerklaan 8 de catering van alle bezoekers. De verkoop van koffie, thee, koekjes, soep tot belegde broodjes leverde het inloophuis maar liefst 300 euro op.

Tom Ankersmit, vrijwillige coördinator van De Parasol, is dik tevreden. “Al ontvangen we als vrijwilligersorganisatie subsidie van de gemeente Ermelo en steunen kerken ons, dit bedrag kunnen we goed gebruiken om de exploitatie rond te krijgen. Daarnaast willen we de bezoekers van De parasol graag gratis van koffie, thee en een koekje blijven voorzien. Bovendien houden we het bedrag -3 euro- om mee te eten op zondagmiddag -twee keer per maand- graag laag.”

De huisvesting van De Parasol is al een tijdje onzeker omdat de gemeente Ermelo plannen heeft met Wijkcentrum De Leemkuul. “Ons is beloofd dat we tot eind 2016 kunnen blijven zitten in De Leemkuul. Maar waar we daarna terechtkunnen is nog onduidelijk.”

De Parasol is gevestigd in Wijkcentrum De Leemkuul, Eksterstraat 134 in Ermelo. In de gastvrije buurthuiskamer is iedereen welkom voor een kop koffie of thee.

Zie ook: inloophuisdeparasol.nl

Reacties

Cookieinstellingen