Klaverlaan Ermelo krijgt Leukste Straat prijs uitgereikt

Het is al even geleden dat de Klaverlaan werd uitverkoren tot De Leukste Straat van Ermelo 2015. Maar afgelopen week op een avond kregen de buurtbewoners hun prijs uitgereikt: een picknicktafel én een workshop Drumble Dance.

De prijs werd uitgereikt door Joop v.d. Borg en Jolanda Molemaker van het Leefbaarheidsteam Ermelo. De picknicktafel die gemaakt door leerlingen van het Emaus college werd al drumbelend overgedragen. Brabander Arjon probeert de buurt enthousiast te maken voor drumbledance. Dit is bij de Klaverlaan goed gelukt. De bewoners, kinderen en het Leefbaarheidsteam deden hier leuk en gezellig aan mee.
Het leefbaarheidsteam heeft de buurten gevraagd tijdens deze donkere dagen gezamenlijk iets te doen om de kerstboom in hun buurt en zelf te zorgen voor het versieren van de boom en opruimen.

Elkaar ontmoeten is mooi om elkaar nog beter te leren kennen en gezamenlijk meer betekenen voor je buurt. Vanuit deze gedachte heeft het Leefbaarheidsteam Ermelo de Burendag gefaciliteerd door de ‘Leukste Straat van Ermelo’ te organiseren. Deelnemers aan Burendag die plaatsvond in september dit jaar konden zich ook aanmelden voor de Leukste Straat van Ermelo en maakte daarmee kans op een picknicktafel. Verder hebben deelnemers die dat wilden een buurtkerstboom aangeboden gekregen.

 

Reacties

Cookieinstellingen