Fête de la Musique Ermelo 2016 opent de inschrijving

De voorbereidingen zijn weer in volle gang, nieuwe ideeën worden bedacht en de inschrijving voor het Fête de la Musique 2016 is geopend. De negende editie van het evenement vindt plaats op zaterdag 18 juni 2016 in en om het centrum van Ermelo.

Op verschillende binnen- en buitenpodia kan iedereen zijn of haar muziek-, dans- en/of zangkwaliteiten laten zien. Ook de kleine podiumkunsten zoals cabaret, dichtkunst en toneel zijn van harte welkom.

Iedereen die een gratis optreden wil verzorgen, kan zich vanaf nu inschrijven via de website www.ermelosemuziekfeesten.nl. De locaties voor de optredens worden door de organisatie geregeld, de rest is aan de deelnemer zelf. Alle optredens worden vrijwillig verzorgd, er wordt dus niet met de pet rondgegaan. Verder is en blijft de belangrijkste regel: er met iedereen voor zorgen dat het een geweldige dag wordt waarin feestvieren centraal staat. Aanmelden voor Fête de la Musique kan tot en met zondag 15 mei 2016.

In 2016 zal het muziekfestijn voor alweer de negende keer gehouden worden. Uiteraard hoopt de organisatie ook dit jaar weer op een daverend succes met lekker weer. Wie geen ambities op het podium heeft maar wel dit feest van dichtbij mee wil maken, is welkom als vrijwilliger. Interesse? Stuur dan een mail naar info@ermelosemuziekfeesten.nl en meld je aan als vrijwilliger van Fête de la Musique.

34EN Lennart3

Reacties

Cookieinstellingen