Sophia de Boer presenteert TV-programma vanuit de Dorpskamer Ermelo

“Welkom vanuit de Dorpskamer in Ermelo waar ik vandaag mijn eigen thuiswedstrijd speel”, glimlacht Sophia de Boer professioneel en bevallig naar de camera’s. Inwendig jubelt Sophia omdat ze ‘haar’ TV-programma Life is Beautiful van RTL4 vanuit het Ermelose presenteert.

Met fotoreeks door Grietje-Akke de Haas

“Ik doe het voor Jan (Dooijewaard, eigenaar van de Dorpskamer, red.) én voor Ermelo”, vertelde ‘onze’ Sophia vlak voor de TV-opnames. Het camerateam filmde namelijk ook de omgeving buiten het restaurant aan de Stationsstraat 5, zodat heel Nederland straks Ermelo’s trots, Molen de Koe’, kan bewonderen. Ons dorp heeft er sinds vanmiddag in ieder geval één bewonderaar bij, want regisseur Michael Bakker kwalificeerde Ermelo als heel pittoresk. Maar ook Moda Donna e Si, hét adres voor exclusieve mode voor dames én heren aan de Stationsstraat 113, pikt een graantje mee door de opnames. Sophia draagt namelijk een jurkje van het gerenommeerde kledingmerk Juffrouw Jansen.

Tijdens de opnames van vandaag ontvangt Sophia verschillende gasten aan tafel in de sjieke Molenkamer. Daarnaast schakelt zij regelmatig over naar haar collega’s die op locaties elders in het land boeiende onderwerpen voor het voetlicht brengen. Ook wordt er een kijkje genomen in de keuken van de Dorpskamer. Rond lunchtijd is er een gastrolletje weggelegd voor Dorpskamer-kok Efraim de Leeuw. Hij mag na gepoederd en geschminkt te zijn Sophia en de gast fêteren op één van de beroemde lunchgerechten van de Dorpskamer.

Sophia de Boer is na 8 try-out afleveringen gedurende de zomer nu vaste presentatrice van het TV-programma Life is Beautiful van RTL4. Regisseur Michael Bakker en cameramannen Gagik en Nikolai zijn dol op de Ermelose schone. “Sophia bereidt zich erg secuur voor op het programma en denkt mee over de inhoud. Sterallures zijn haar compleet vreemd. Bovendien opent ze deuren voor ons die voor anderen gesloten blijven. Als Mrs Netherlands Universe 2015 vertegenwoordigde ze immers Nederland voor miljoenen kijkers en beschikt ze over veel connecties.”

  • De ‘Ermelose editie’ van Life is Beautiful wordt zondag 8 november rond 11.40 uur uitgezonden op RTL4. De herhaling is op zaterdag 14 november rond 12.00 uur.

Life is Beautiful is hèt TV-programma voor de moderne Vrouw&Man die belang hechten aan een optimale gezondheid. Thema’s zijn bijvoorbeeld Gezond met Voeding, Kunst, Ontspannen op Reis, Fit door Beweging, een Stralende Huid, Optimaal Gewicht & Lifestyle en Koken. “Life is Beautiful richt zich op zaken die het leven aantrekkelijk en mooi maken”, vat Michael Bakker samen, “én voor iedereen haalbaar zijn.” Het programma is erg populair onder 20-plus vrouwen. Maar ook veel 35-plus mannen mag Sophia tot haar fans rekenen.

Banner Moda Donna 300 X 250

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen