Schagen Infra verplaatst omleidingsbord voor aanleg rotonde Margrietschool

Wegenbouwbedrijf Schagen Infra die de aanleg van de rotonde bij de Margrietschool voor de rekening neemt, heeft het omleidingsbord dat een gevaar vormde voor visueel gehandicapten vandaag, vrijdag 16 oktober, verplaatst.

Woordvoerder Moniek Tuinman betreurt het dat Schagen Infra via de webkrant Ermelo.nieuws.qz0.nl  moest vernemen dat de omleidingsborden te laag hangen voor visueel beperkten. “Als Bartiméus Ermelo ons had gevraagd dit aan te passen, hadden we dit natuurlijk meteen gedaan.”

De gemeente Ermelo meldt op haar website: Voor vragen en informatie over het project is er elke woensdag van 09.00 tot 10.00 uur een inloopmoment in de keet van Schagen Infra, achter het benzinestation aan de Oude Telgterweg 120. Uitvoerder Harry Huisman is hier aanwezig. Daarnaast is hij te bereiken via (038) 477 17 41.

In het kader van de de internationale Dag van de Witte Stok deelden ‘actievoerders’ van Bartiméus Ermelo gisteren, donderdag 15 oktober, gele kaarten uit. Ook het omleidingsbord kreeg een gele kaart omdat deze zó laag hing dat blinden en slechtzienden hun hoofd stootten. Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

Reacties

Cookieinstellingen