Ontmoetingsconcerten Immanuelkerk gaan uitblinken in verscheidenheid

Het initiatief Ontmoetingsconcerten Immanuelkerk heeft ook het komende seizoen weer een aantal concerten op het programma staan. Drie zelfs, maar die zijn wel zeer uitlopend van karakter. Dit bericht de organisatie.

De naam Ontmoetingsconcerten is namelijk bewust gekozen: het gaat om ontmoetingen tussen de verschillende musici, ontmoetingen tussen diverse instrumenten en muziekstijlen, maar ook ontmoetingen tussen publiek en musici en ontmoetingen tussen het publiek onderling. Tijdens de pauzes en na afloop is hiervoor ruimschoots de mogelijkheid. Het geheel vindt plaats in een informele sfeer.

Het programma ziet er als volgt uit: 

28 november 2015

  • Een optreden van het organistencollectief van de GK. Binnenkort hoort u daar meer over maar – zoals vanouds – zal het ludiek, verrassend en met humor worden vertolkt.

23 januari 2016

  • Een verrassende muzikale avond verzorgd door Willem Jan Visser (bugel en trompet) en Csepi Visser (gitaar) m.m.v. andere musici.

19 maart 2016

  • Een projectkoor o.l.v. Erik-Jan van der Hel zingt het werk “The day He wore my crown”, een gezongen paasverhaal (engelstalig). In dit indrukwekkende werk wordt de hele lijdens- en opstandingsgeschiedenis gezongen en verteld.

Alle avonden beginnen om 20.00 uur en de toegangsprijs bedraagt dit seizoen € 5,00 per persoon. Bij het organistenconcert is de toegang gratis, maar wordt er wel voor een goed doel gecollecteerd. Wij hopen u regelmatig te ontmoeten de komende tijd.

Banner Riemer en Walinga 300X125

Reacties

Cookieinstellingen