Harderwijkse benoemd tot nieuwe Centrummanager Ermelo

Julia Aarten (37) uit Harderwijk (Drielanden) is door het bestuur van de stichting Centrummanagement Ermelo (CME) benoemd tot de nieuwe Centrummanager van Ermelo. Dit meldt het bestuur in een persbericht.

Julia start met veel enthousiasme op 2 november met haar werk voor Ermelo. Het bestuur is zeer content met haar benoeming. “We gaan op volle kracht door met onze gezamenlijke inzet om het centrum bruisend, aantrekkelijk en economisch vitaal te houden. Het bestuur is ervan overtuigd dat dit samen met Julia Aarten gaat lukken.”

Zelf zegt Julia: “ Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met alle betrokken partijen het centrum van Ermelo te laten bruisen” en: ”Het feit dat het letterlijk in je eigen achtertuin plaatsvindt, waar het resultaat van de inspanningen direct voelbaar is, maakt dit heel uitdagend voor mij.”

Julia is zelfstandige, heeft veel marketing- en projectmatige ervaring ook in samenwerking met detaillisten. Julia gaat gemiddeld 16 uur per week werken als centrummanager, flexibel wat betreft de uren-inzet over de gehele week. Dus niet 2 vaste dagen.

Banner Moda Donna 300 X 250

Reacties

Cookieinstellingen