Chr. boekwinkel Evita Ermelo houdt Ladies night!

Christelijke boekwinkel Evita aan het Molenaarsplein 28 in Ermelo houdt haar eerste Ladies night op vrijdag 16 oktober van 19.00-21.30 uur. Kom jij ook lekker shoppen onder het genot van een hapje en een drankje?!

Eigenaar Marleen Kleine Deters nodigt alleen ladies uit om als dames onder elkaar een gezellige avond te beleven. Kortom lekker kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee en andere (christen)vrouwen ontmoeten.

Bovendien is er alle gelegenheid kennis te maken met de nieuwe kerstcollectie van boekwinkel Evita zoals de diverse kerstkaarten en kerst(prenten)boeken. Daarnaast geldt tijdens de Ladiesnight 10 procent korting op het nieuwe assortiment van de kerstdecoratie. Ook grossiert boekwinkel Evita in andere spetterende acties met een flinke korting.

Marleen Kleine Deters opende de deuren van boekwinkel Evita op 7 maart 2015 in de originele molenaarswoning aan het Molenaarsplein 28. In het voorhuis huist de VVV en in het achterhuis, naast de gebedsruimte, huist de geboren en getogen Ermelose met haar winkeltje. “Geloof is de drijfveer. Ik wilde heel graag dat er een plek in Ermelo blijft voor christelijke lectuur enzovoorts,” zei Marleen destijds.

banner-molendekoe

 

Reacties

Cookieinstellingen