Jarige Stichting de Ultieme Uitdaging Ermelo trakteert chronisch zieke kinderen op verwenmiddag

Op zaterdag 10 oktober viert Stichting de Ultieme Uitdaging haar eerste lustrum. In de prachtige showroom van Broekhuis Volvo Harderwijk kunnen bezoekers tussen 12 en 17 uur onder het genot van een hapje en een drankje terugblikken en vooruit kijken.

Het middagprogramma van 10 oktober start om 12.15 uur met een muzikaal optreden van de 17-jarige Lisanne Spaander. Zij is inmiddels het boegbeeld tegen kinderkanker en zingt natuurlijk haar hit ‘vechtersbaas’. Om 14.00 uur brengt singer/songwriter John Vis enkele liedjes uit zijn nieuwe album ten gehore. Verder worden die middag workshops Djembé gegeven en er zijn bijzondere auto’s te bewonderen. Chronisch zieke kinderen en hun broertjes en/of zusjes mogen bovendien een rondje meetoeren.

Projectleider Bert Poelman is trots: “Mede dankzij de betrokkenheid van vele sponsoren, professionele instructeurs en enthousiaste deelnemers werken we inmiddels alweer vijf jaar actief aan de conditie van mensen in onze regio die te maken hebben of krijgen met kanker. En we gaan daar ook zéker mee door. Het is immers algemeen bekend dat een actieve levensstijl het gevoel van welzijn van mensen met kanker bevordert en deze mensen helpt om de vermoeidheid na kanker te overwinnen. Onze stichting wil mogelijke drempels voor deze mensen wegnemen en ze begeleiden naar een actieve levensstijl, een betere conditie en meer plezier in het leven. De contributie bij onze stichting is all-in. Deelnemers kunnen van alle programma’s gebruik maken en hebben de keuze uit yoga, pilates, ZooZen, beweeg&herstel, nordic walking en spinning. En geïnteresseerden zijn altijd harte welkom om gratis en vrijblijvend deel te nemen aan één van de lessen. En mensen die interesse hebben in een ultieme uitdaging, zoals bijvoorbeeld het Nordic Walkend beklimmen van de Mont Ventoux kunnen zich bij mij aanmelden.”

Djembé
Poelman vervolgt: “Verder zijn we als stichting op zoek naar een vrijwillige djembé-instructeur voor onze djembégroep ‘Viva La Vida’. Ik nodig geïnteresseerden hierbij eveneens van harte uit om contact met mij op te nemen: 06-15055465.”

Banner De Schout van Ermel 300 x 125

Reacties

Cookieinstellingen