Projectkoor zoekt zangers en musici voor vertolken paasverhaal

Een projectkoor o.l.v. Erik-Jan van der Hel wil op 19 maart 2016 een gezongen paasverhaal (engelstalig) ten gehore brengen in de Immanuelkerk te Ermelo.

In een indrukwekkend werk The Day He Wore My Crown van David T. Clydesdale, komt de hele lijdens- en opstandingsgeschiedenis voorbij. Er zijn, net als in het leven van Jezus op aarde, woelige en spannende momenten maar zeker ook zeer verstilde momenten.

Het is een prachtige uitdaging voor de deelnemers. Er is plaats voor koorzangers, solisten, musici en een verteller. De eerste oefenavond, in de Immanuelkerk, is op 28 oktober 2015 en vervolgens 12 en 26 november, 2 en 16 december. De meeste oefenavonden zijn op woensdag, een enkele keer op donderdag. Vanaf 6 januari 2016 wordt wekelijks gerepeteerd, van 19.45 tot 21.45 uur.

Opgave, zo mogelijk, voor 10 oktober via TDHWMC@gmail.com. Vermeld ook welke zangstem je hebt, of je koorzanger of solist wil zijn en/of welk instrument je bespeelt. Ook mensen die iets anders willen doen ter ondersteuning van het projectkoor zijn welkom. In de mail ook graag je mobiele nummer vermelden. Nadere informatie bij Carolien de Jong, tel. 494775 of via e- mail.

Banner Sterrenschool 300 x 125 x

Reacties

Cookieinstellingen