Actie voor Jeugdsportfonds Ermelo op de tocht

Tot zijn grote spijt constateert Ermeloer Jan Garritsen (80) dat er niet voldoende respons komt op zijn oproep voor sponsoren voor zijn boek ‘Ermelo in het Vierkant’ deel 2.

Garritsen zette zich met het meeste plezier aan deel twee, mits de opbrengst bestemd zou worden voor Jeugdsportfonds Ermelo, dat sportkansen creëert voor kinderen van 4 tot 18 jaar van financieel minder draagkrachtige ouders  Klik HIER voor eerdere berichtgeving.

Garritsen verzond 160 brieven aan Ermelose ondernemers en instanties voor een bijdrage. Van 151 aangeschrevenen vernam hij niets. “Ik kan me dit resultaat niet voorstellen, maar het zijn de feiten. Wellicht is nalatigheid of vergeetachtigheid in het spel.”

Hierbij wil Garritsen belangstellende bedrijven en instanties alsnog de gelegenheid geven een bijdrage doen. Anders is hij helaas genoodzaakt de actie af te blazen.

“Ik zou het daarom bijzonder op prijs stellen als u dit project financieel zou willen steunen om de druk van het boek te realiseren. Uw bijdrage ongeacht de hoogte, bij voorkeur € 100, – of een veelvoud daarvan, is welkom op rekeningnummer NL11RABO 0387 737 375 van de Oudheidkundige Vereniging Ermelo, onder vermelding van ‘Met Sport Meer Mans – Jan Garritsen’. ”

Banner Knipsalon van Willigen 300x250

 

Reacties

Cookieinstellingen