Staande ovatie voor ’s Heeren Loo-ers

Foto:

Tweeduizend man aan publiek geniet van indrukwekkend en sfeervol kerstspel.

Al meer dan 30 jaar wordt er in sporthal het Keerpunt bij ’s Heeren Loo in Ermelo een prachtig kerstspel met muziek opgevoerd door cliënten en medewerkers. Ook afgelopen week genoten meer dan 2000 bezoekers van dit indrukwekkende en sfeervolle evenement. Ouders, familie, cliënten, medewerkers en vrijwilligers waren getuige van muziek, zang en toneelspel. 
Het thema van het kerstspel was: ‘Onbetaalbaar’. En dan gaat het niet over spullen, materialen of andere dingen die met geld te koop zijn. Onbetaalbaar is echt iets bijzonders. De acteurs lieten zien dat ze over een flinke portie talent beschikken. Eigen kracht en eigen regie voor de cliënten kwam in het spel tot zijn recht.
Iedereen speelde met volle overgave, de acteurs zagen er schitterend uit. De organisatie heeft een prachtig evenement neergezet. De acteurs werden gedurende de hele avond fantastisch begeleid door een goede band. Met prachtige muziek en solo- en samenzang werd het complete kerstverhaal verteld. Aan het einde, na het laatste lied, ontvingen alle spelers een staande ovatie.
Over ’s Heeren Loo
’s Heeren Loo Zorggroep biedt verspreid over nagenoeg heel Nederland ondersteuning aan mensen van alle leeftijden met een lichte tot ernstige (meervoudig) verstandelijke beperking. De ondersteuning is gevarieerd en op maat; van enkele uren zorg/ begeleiding bij cliënten thuis tot dagelijkse intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. Van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen.
Cookieinstellingen