Stal van Zundert Ermelo verrast

Cliënten laten met Kerstmarkt sterk staaltje van hun kunnen zien: een fotoreportage.Robuust houtsnijwerk van uilen en egels, prachtige kerststukken tot eigen gemaakte kaarsen. De cliënten van zorgboerderij Stal van Zundert konden trots zijn op hun werkstukken die zij hadden gemaakt als vorm van dagbesteding. Er was heel hard gewerkt om alle spullen op tijd klaar te hebben voor de Kerstmarkt die de zorgboerderij gisteravond voor het eerst in haar bestaan hield.

Alle bezoekers toonden zich aangenaam verrast door zoveel creatieve huisvlijt. Net als dat zij zich koesterden in de gezellige en warme sfeer van de kerststal, waar toneelspelers voor een avond en een kleine veestapel het bekende verhaal van de kerstnacht verbeelden. Drie leerlingen van Christelijk College Groevenbeek verzorgden de muzikale begeleiding met zang, viool en saxofoon.
Daarnaast verwarmde het publiek de handen aan een glas glühwein of ‘slurpten’ een kop erwtensoep op, rond de driepoot-heksenketel. 
Zorgboerderij Stal van Zundert vangt kinderen op met een verstandelijke en/of psychiatrisch beperking, woensdagmiddag en/of op zaterdag, die met speciale begeleiding er een vrijetijdsbesteding hebben. Deze kinderen kunnen vaak nergens anders terecht en zijn aangewezen op deze speciale zorg. Doordeweeks hebben volwassen cliënten op de boerderij een vorm van dagbesteding.
Deze speciale zorg is een kostbare aangelegenheid. Initiatiefnemers Wilfried en Astrid van Zundert zijn dan ook heel blij dat ze stichting KLIM bereid hebben gevonden om hun goede werk te steunen.
Zorgboerderij Stal van Zundert is gevestigd aan de Fokko Kortlanglaan 164a.
Cookieinstellingen